Skip to main content

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Iraanse en Afghaanse keuken?

De Iraanse keuken is een frisse keuken en de Afghaanse keuken is meer gekruid. Wij hebben deze twee keukens met elkaar gecombineerd om zowel lekkere frisse gerechten als meer gekruide gerechten te kunnen aanbieden. Bekijk onze menukaart online.

Kunnen wij het restaurant ook afhuren?

Dat kan zeker! Het restaurant wordt op dit moment afgehuurd voor zakelijke lunches en privé feesten zoals verjaardagen en familie bijeenkomsten. Ook in het weekend zijn er vaak groepen die speciale wensen hebben waarin wij meedenken over de opties. Mocht het niet uitkomen in het restaurant, dan kunnen wij u helpen met een andere locatie te vinden om uw bijeenkomst kunnen houden. Neem nu contact op voor mogelijkheden.

Kunnen jullie meerdere vegetarische gerechten maken?

Als u een paar dagen van te voren reserveert en aangeeft dat u buiten het menu ook meerdere vegetarische gerechten zou lusten, zullen we speciaal voor u lekkere vegetarische gerechten uit de Perzische keuken gaan bereiden.

Kunnen jullie rekening houden met mijn dieet wensen?

De Perzische keuken is naast dat het nog helemaal zonder smaak versterkers word bereid ook toegankelijk voor mensen met dieet wensen. U kunt gewoon in uw reservering aangeven dat u glutenvrije of lactose vrije gerechten wilt eten. Ook kunt u aangeven dat u veganistisch wilt eten zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Is jullie eten Halal?

Ja! Wij gebruiken uitsluitend halal vlees waren. De certificaten van onze vlees leverancier zijn altijd in te zien. Bekijk nu al onze favoriete gerechten op onze menukaart!

Doen jullie ook aan Catering?

Ja! Wij zijn oorspronkelijk een catering bedrijf en daarom serveren wij al onze gerechten ook op uw locatie. Dat kan bij u thuis zijn of op het werk. Ook organiseren wij bruiloften en evenementen. Kijk gerust op saffraancatering verder.

Is het eten pittig?

Nee, de Perzische keuken is niet pittig. Wij gebruiken veelal saffraan en kardemom in onze menukaart. Deze kruiden geven vaak een mooie kleur aan het eten en zorgen voor een lekker aroma.

Kunnen we gratis parkeren in de beurt?

Dat kan zeker! U kunt bijna altijd gewoon voor de deur gratis parkeren. Dit zijn de voordelen van net buiten de ring gevestigd zijn. U bent 3 minuten verwijdert van het centrum in Eindhoven. Bekijk op onze contact pagina onze ligging of zie direct de route naar ons.

Moeten wij reserveren of kunnen we ook gewoon binnen lopen?

Het is altijd goed om te reserveren! Als u dit doet bent u verzekerd dat u terecht kunt bij ons. Ook kunt u uw wensen aangeven. Wij zullen rekening houden met uw wensen.