Skip to main content

CATERING

Saffraan Catering

“Saffraan Catering creëert en levert verrassende Perzische eet- en drink ervaring op evenementen en iconische locaties. Laat al uw zintuigen verrassen door kwalitatief hoogwaardig, gezond en verantwoord oosters eten.”

M. MohseniCEO

Beleef een culinaire reis door het Oude Perzië gewoon bij u thuis of op het werk in-en omgeving Eindhoven of elders in Nederland

Saffraan Catering zorgt voor een unieke beleving en een onvergetelijke avond voor uw gasten. Proef van diverse Perzische hapjes, open buffet of gewoon lekker a la carte op locatie bereide gerechten uit het traditionele Midden-Oosten. Wij willen het magische gevoel van Perzië overbrengen gewoon bij u op locatie in-en omgeving Eindhoven of elders in Nederland. Daarom zorgen wij eventueel voor traditionele aankleding zoals Perzische schalen, kaarshouders en bloemen.

In overleg met u stellen wij een dinermenu samen bestaande uit koude gerechten, warme gerechten of een gecombineerd menu. Aanvullend kunt u kiezen voor heerlijke cocktails, traditionele hapjes en zoetigheden.

Saffraan Catering

Gepaste catering voor uw gemak

Perzische

Catering aan huis

In een persoonlijk gesprek onder het genot van lekkere voorbeeld aperitiefjes, borrel hapjes, walking dinner gerechten en luxe gerechten bespreken wij uw wensen m.b.t. uw thema. Aan de hand van uw wensen komen wij vervolgens tot een creatieve culinaire invulling met, indien gewenst, bijpassende inrichting en oosterse activiteiten.

Mezze Catering
Beleef Memorable

Bruiloften

Droomt u van een bruiloft om nooit te vergeten? Saffraan Catering maakt er samen met u een onvergetelijke trouwerij van. Er is maar één dag om te schitteren en dat is op uw bruiloft en dat is wat wij samen met u gaan doen. Wij zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen en alles tot in de puntjes verzorgd is. Afspraken zijn er om na te komen.

Bruiloft & Feesten
Betoverende

Evenementen

Wilt u als bedrijf een professionele en toch unieke catering voor uw zakelijke bijeenkomst? Samen met u zorgen we ervoor dat we uw gasten, collega’s en medewerkers kunnen verrassen en laten genieten van smaakvolle gerechten uit Perzië en het Midden Oosten. Wij organiseren en denken graag met u mee om uw zakelijke evenement onvergetelijk te maken. Dit doen wij door een eventuele aanvulling van uw locatie en het organiseren van thema activiteiten.

Event Catering
Eersteklas

Zakelijke Catering

Uniek in Europa organiseren wij samen met u Perzische Thema evenementen.
Organiseert u evenementen die raakvlakken hebben met het Midden Oosten of heeft u altijd al eens een feest met het thema Duizend-en-één-magische nachten willen organiseren? Neem dan contact met ons op!

Zakelijke Catering

Experience Our Culture

Door middel van de Perzische keuken proberen wij zoveel mogelijk mensen dichter bij de smaakvolle cultuur van het Midden Oosten te brengen.

Gratis offerte

Kwaliteit

Wij bieden u constante kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u terug in zowel ons personeel als in onze gerechten en de complete aankleding van uw bijeenkomst.

Beleving

Door het creëren van een unieke sfeer prikkelen wij al uw zintuigen.

Design

Saffraan Catering hecht waarde aan een mooie presentatie van onze producten en diensten. Dit is zichtbaar in onze traditionele de Perzische aankleding.

Aandacht

Het is altijd ons doel om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Wij nemen de tijd om aandachtig gehoor te geven aan uw wensen en denken graag met u mee.

Contact formulier